Een andere auto kopen bij ons autobedrijf in Katwijk

Ons autobedrijf in Katwijk geeft je verschillende opties voor auto’s. Er zijn situaties te bedenken waarbij het van belang is dat je op zoek gaat naar een andere auto. Dit omdat je auto total loss is verklaard na een ongeval, of omdat je huidige auto niet meer aan je wensen en behoeften voldoet. Dit is bijvoorbeeld mogelijk vanwege gezinsuitbreiding. Wanneer je op zoek bent naar een andere auto, is autobedrijf Katwijk je graag van dienst. We beschikken standaard over een ruime voorraad occasions in verschillende prijscategorieën. Voor elk budget hebben wij de juiste occasion. Wanneer je alvast een voerproefje wilt met betrekking tot de occasions die wij momenteel in voorraad hebben, kun je eens een kijkje nemen tussen onze occasions Katwijk. Naast dat je bij ons aan het juiste adres bent voor het aanschaffen van een andere auto, ben je bij autobedrijf ook aan het juiste adres op het moment dat je een storingsmelding in je auto wilt laten verhelpen.

Storingsmelding verhelpen

Wanneer er een storingsmelding op je dashboard verschijnt, hoeft dit niet altijd te beteken dat je niet meer verder kunt rijden. Toch is zo’n storingsmelding vervelend omdat je hierdoor kunt gaan twijfelen over de betrouwbaarheid van je auto. Wanneer er een storingsmelding op je dashboard verschijnt, is het altijd raadzaam om even langs te komen bij ons autobedrijf in Katwijk. Onze automonteurs helpen je graag met het uitlezen van de storing en het stellen van de juiste diagnose. Wanneer de juiste diagnose is gesteld, kun je ook de eventuele noodzakelijke autoreparatie door onze automonteurs uit laten voeren. Mogelijk dat er bijvoorbeeld een sensor van je auto moet worden vervangen. Ook wanneer je nieuwe banden onder je auto wilt laten leggen, ben je welkom bij Autogarage Alexandra.

Autobedrijf Katwijk

Nieuwe banden

Soms zijn je huidige autobanden versleten waardoor het van belang is om nieuwe autobanden onder je auto te laten leggen. Dit omdat er wel genoeg profiel op je autobanden moet zitten om ervoor te zorgen dat je auto door de jaarlijkse keuring heen komt. Ook kan het zijn dat je tijdens de wintermaanden liever rijdt op winterbanden, waardoor je de zomerbanden onder je auto wilt laten verwisselen. De automonteurs van onze garage in Katwijk staan voor je klaar om de juiste banden onder je auto te laten leggen. Daarnaast worden de banden van je auto meteen gebalanceerd, zodat je weer zorgeloos de weg op kunt.

Menu