Je auto

Met je auto ga je vaak dagelijks de weg op, om bijvoorbeeld naar je werk te gaan. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over een goede, veilig auto. Om de rijveiligheid van je auto te kunnen waarborgen, is onze garage in Katwijk je graag van dienst. Je auto moet jaarlijks voorzien van een APK-keuring en soms is een reparatie aan je auto noodzakelijk. Voor al deze zaken kun je terecht bij autogarage Alexandra. In onze autogarage werken diverse gespecialiseerde automonteurs die ervoor zorgen dat je te allen tijde veilig op weg kunt met je auto. Ook wanneer je op zoek bent naar occasions in Katwijk, ben je bij welkom bij ons autobedrijf in Katwijk.

Occasion kopen

Soms is het noodzakelijk om een andere auto aan te schaffen. Dit omdat de kosten voor de autoreparaties van je huidige auto dusdanig hoog oplopen dat je beter een andere auto aan kunt schaffen. Dit kan een nieuwe auto zijn, maar een goed uitziende occasion behoort ook tot de mogelijkheden. Bij onze garage in Katwijk hebben wij standaard verschillende occasions in onze showroom staan, zodat je bij ons terecht kunt voor het aanschaffen van de voor jou perfecte occasion. Het kopen van een occasion is vaak voordeliger dan het kopen van een splinternieuwe auto. Wanneer je bij ons een occasion aanschaft, zorgen onze automonteurs ervoor dat deze occasion tip top in orde is. Dit zodat je de komende tijd verzekerd bent van een betrouwbare auto.

Garage Katwijk

Betrouwbare auto

Een betrouwbare auto kun je aanschaffen bij onze garage in Katwijk. Het is immers van belang dat de auto waarin je rijdt, betrouwbaar is. Het is namelijk niet de bedoeling dat zowel je eigen rijveiligheid, als de rijveiligheid van je mede weggebruikers in het gedrang komt. Wanneer je toch twijfelt over de rijveiligheid van je auto omdat er bijvoorbeeld een storingsmelding op je dashboard verschijnt, zijn we je bij onze garage in Katwijk graag van dienst. Indien mogelijk verhelpen we zo snel mogelijk de storing in het motormanagement van je auto, zodat je weer veilig de weg op kunt. Dit zonder dat je twijfelt over de betrouwbaarheid van je auto. Een storingsmelding op je dashboard kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Soms is een druppeltje water in je verlichtingsunit al genoeg om een storingslampje op je dashboard te laten branden.

Menu