Occasions kopen in Katwijk

Wanneer je op zoek bent naar een occasion in de omgeving van Katwijk, ben je bij Autogarage Alexandra aan het juiste adres. Wij hebben standaard verschillende occasions op voorraad. Het kopen van een occasion heeft veel voordelen. Wanneer je een occasion aanschaft ben je verzekerd van een betrouwbare auto, zonder dat je een vermogen hoeft te betalen voor een goed uitziende auto. Dit omdat een occasion vaak vele malen goedkoper is dan een splinternieuwe auto. Naast dat je bij ons terecht kunt voor het bezichtigen en kopen van verschillende occasions, kun je bij ons ook terecht voor het uit laten voeren van allerlei autoreparaties.

Autoreparaties

Soms ontkom je er niet aan en is het noodzakelijk dat er een reparatie aan je auto wordt uitgevoerd. Dit is mogelijk bij een autogarage. Bij onze garage in Katwijk werken verschillende automonteurs. Al onze automonteurs beschikken over de juiste kennis zodat de reparatie aan je auto goed uitgevoerd wordt. Nadat je bij ons autobedrijf in Katwijk bent geweest om je auto te laten repareren, kun je weer veilig op weg. Mocht de reparatie aan je auto langer duren dan verwacht, of kun je je auto niet missen, bieden wij vervangend vervoer aan. Het is immers wel belangrijk dat je gewoon naar je werk kunt ondanks dat je auto bij ons in de garage staat ter reparatie. Naast autoreparaties hebben wij ook een APK-keurmeester in dienst. Het jaarlijks laten keuren van je auto is bij Autograge Alexandra dus ook mogelijk.

Occasions Katwijk

Je auto laten keuren

Wanneer je bij ons occasions in Katwijk hebt bezocht voor het aanschaffen van een betrouwbare occasion, moet deze auto jaarlijks gekeurd worden. Dit om de rijveiligheid van je auto te waarborgen. Ook voor de jaarlijkse keuring van je auto kun je bij ons terecht. Wanneer je bij ons een occasion aanschaft zal deze altijd voorzien zijn van een recent keuringsrapport. Je kunt dus een jaar veilig de weg op totdat je auto weer moet worden voorzien van een nieuwe APK-keuring. Tijdens zo’n keuring wordt je auto op een aantal punten gecontroleerd. Mocht je auto om welke reden dan ook niet door de keuring komen, nemen we altijd contact met je op. Dit zodat we de reparatiemogelijkheden of het aanschaffen van een andere occasion in Katwijk met je kunnen bespreken.

Menu